Danas je, u Beogradu, u 69 godini, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, preminula poznata pevačica Slađana Milošević.

Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica, Slađana Milošević, preminula je danas u 69. godini u Beogradu, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, a vest o njenoj smrti za FoNet je potvrdila njena bliska prijateljica.

Ovim tužnim povodom, za Informer se oglasila i Bebi Dol, koja je sa Slađanom svojevremeno imala i žestok sukob.

Foto: ATAIMAGES

 

– Vest o Slađaninoj smrti me je veoma pogodila. Srce mi se slama. O Slađani mogu da kažem samo najbolje. Kod nje sam, osim velikog talenta za muziku, volela i to što je bila eksentrična. Imala je svoj prepoznatljiv stil i pečat koji je negovala decenijama. Po tome ju je mnogobrojna publika cenila i poštovala ne samo u Srbiji, nego i u zemljama bivše Jugoslavije. Ostaće upamćena kao jaka žena koja je postavljala trendove u muzici i mnogim ženskim izvođačima olakšala put u ovoj surovoj industriji – rekla nam je Bebi Dol.

Foto: Foto: ATA Images

 

Podsećamo, pevačice su svojevremeno bile u sukobu zbog komentara koje su upućivale jedna drugoj. Slađana je tvrdila i da ju je Bebi Dol, tokom snimanja jedne emisije, sve vreme provocirala, dok je jednom prilikom čak i prokomentarisala da će ona „za Bebi uvek ostati nedostižna“.

sledeća vest

TV

Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO) Rusija ogolila licemerje Zapada! Ni posle 25 godina ne smeju da progovore o NATO agresiji na Jugoslaviju! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst