Jelena Beba Balašević oglasila se ponovo svom Facebook profilu nakon višednevne javne prepiske sa bendom Frajle.

Podsetimo, Bebi je zasmetalo što Frajle nisu demantovale glasine da im je YouTube kanal uklonjen zbog autorskih prava koje je na njihove obrade Đoletovih pesama navodno uložila porodica Balašević.

Iako je jedna od osnivačica benda odgovorila Balaševićevoj ćerki kako je došlo do nesporazuma, Beba je objavila novi status.

„Moj otac je 2017. odlučio da zaštiti svojih dela pristupiti mnogo jače. Kao što i kaže u izjavi, bio je zgrožen kad je čuo da je celi koncert iz Beograda sniman sa stativa i okačen na YouTube svega par sati nakon ‘Odlazi Cirkus’…Zgrožen. Normalnim ljudima bi bila uvreda objašnjavati da je njegova zgroženost u bilo kakvoj vezi sa zaradom“, započela je.

„Tribute bendovi? Užasavao ih se. Nije zamišljao da se njegove pesme izvode po pabovima uz pivo, burgere i tipove koji su smatrali da je dovoljno da pustiš bradu, staviš ruku u džep i naplaćuješ ulaznice i ti si Đole… Nisi. I ako to on nije odobravao, onda je elementarna pristojnost da to ni ne radiš.“

„A kada bi ti bendovi nastupali, morali bi uplatiti autorskoj agenciji koja bi to onda uplatila njemu. Sada nama… Dakle, ta zlobna i nakazna priča da je nama do para nešto baš jako nema veze s logikom. Ima veze samo s pohlepom, zavišću, pomerenim vrednostima, erotomanijom i licemerjem. Pun mi je inbox srca, molbi da sredim ulaznice, potpise i fotke od likova koji mi sada pišu da sam…Da ne lajem. To će oni već. I ispod ovog posta.“

„Taj čovek je moj najbolji prijatelj na svetu. On je dao sve od sebe da nama ispuni sve snove. Naravno da ću se dok sam tu truditi da ispunim sve što je od mene očekivao. I zbog toga ću biti i vreća buva i nakaza i veštica i štogod. Lajte, psi. To ništa nikad neće moći promeniti činjenicu da sam uvek bila i zauvek ću biti njegov lav, svugde s njim, u njegovom svemu“, poručila je.

Novosadski je i praviti se blesav: Nastavak prepucavanja Bebe Balašević i Frajli

Original Article