Kad temperatura u termometru poraste, pali se alarm za dobro raspoloženje i beauty događaj ovog proleća! Naime, vodeći drogerijski lanac dm drogerie markt organizuje jedinstvenu manifestaciju na našim prostorima pod nazivom dm Feel. Vodeći trendseter će na jednom mestu okupiti make-up brendove, brendove za negu lica i kose, ali i prirodne kozmetike, u potpuno jedinstvenom ruhu Beogradskog sajma. U subotu, 20. aprila, u periodu od 12 do 20 časova Hala 5 će postati centar susreta sveta lepote, interaktivnih radionica, „beauty“ trikova i vrhunske zabave.

U godini kada proslavlja 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, kompanija organizuje ovaj jedinstveni događaj sa željom da na jednom mestu okupi brojne saradnike, influensere, predstavnike medija, ali i sve one kojima dm drogerije predstavljaju omiljeno mesto kupovine i relaksacije.

Zamišljen kao manifestacija sajamskog tipa, dm Feel će prisutnima omogućiti da se iz potpuno novog ugla upoznaju sa različitim brendovima, da prikupe raznovrsne poklone i kroz različite aktivacije osvoje brojne vredne nagrade. Osim toga, oni će imati priliku i da upoznaju svoja omiljena lica sa društvenih mreža, naprave unikatne fotografije na specijalno dizajniranim photo mestima, ali i da se sjajno zabave.

Kako biste bili deo nezaboravnog događaja dm Feel, sve što je potrebno jeste da osigurate svoju kartu na vreme budući da je broj mesta ograničen. Prodaja ulaznica vršiće se od 8. aprila na sajtu tickets.rs i tickets.rs prodajnim mestima po ceni od 1000 dinara. Ova simbolična karta obuhvata jednu konzumaciju hrane i pića, a svi posetioci će na ulazu dobiti jedinstveni „pasoš“ zahvaljujući kojem će moći da obezbede poklone na za to predviđenim punktovima i kandiduju se za učešće u nagradnoj igri koja im može doneti jedno od tri vredna putovanja (Lisabon, Alanja, Fruške terme)

Kako poručuju iz kompanije, ovaj događaj namenjen je svima onima kojima je dobro poznata fraza „samo da skoknem do dm-a po…“, ili koji neretko kažu „Otišao/la sam po jednu stvar do dm-a, a vratio/la se pune kese…“, budući da će imati priliku da iskuse dm Svet iz potpuno drugačijeg ugla i prepuste se inspiraciji koja pokreće.

Post Views: 42

Originalni tekst