Foto: Promo

Već treću godinu zaredom, kompanije HEINEKEN Srbija i Ekostar Pak zajedno doprinose podizanju ekološke svesti među posetiocima festivala, pre svega mladim ljudima.

Uz slogan BE THE RECYCLING SUPERSTAR svaki posetilac može biti Superstar, tako što će voditi računa o svom otpadu i, adekvatnim odlaganjem plastičnog otpada, doprineti da se on kasnije upotrebi kao resurs i na taj način doprinesu smanjenju zagađenja životne sredine.  

Svi posetioci, koji na vidno istaknutim reciklažnim stanicama za vreme festivala donesu sedam praznih plastičnih ambalaža (plastičnih čaša/PET flaša), zauzvrat će dobiti besplatno omiljeno Haineken Silver pivo. Tri HEINEKEN Srbija / Ekostar Pak reciklažne stanice možete pronaći kod Akademije, Explosive šanca i kod Fusion bine. 

Pozivamo vas da kod Akademije posetite posebno kreiran ekološki kutak koji se sastoji od dve sfere – planete od biljaka, simbola prirode i zdrave životne sredine i planete od plastičnih ambalaža, koja nas podseća da neadekvatnim odlaganjem plastike ugrožavamo našu budućnost. Deljenjem fotografija ekološkog kutka na društvenim mrežama uz oznaku  #betherecyclingsuperstar doprinosite da zajedno širimo svest o značaju ekologije i  ističemo koliko je važno da svi vodimo računa o pravilnom odlaganju otpada i čuvanju životnog okruženja.

U dobroj atmosferi, uz omiljene bendove, mislite i na ekologiju, svoju budućnost i budućnost novih generacija.

EXIT festival nastavlja da razvija svoje aktivnosti kroz platformu Green EXIT u saradnji sa kompanijama Ekostar pak, @heinekenrs #BallPackaging i @svaka.limenka.se.racuna_srbija.

Originalni tekst