Građani su u subotu blokirali saobraćajnice na preko 50 lokacija u Srbiji, a u nekim mestima došlo je do sukoba i incidenata.

Na Reditt-u je objavljen snimak dva muškarca koji su naišavši na blokadu demonstranata izleteli iz automobila i nasrnuli na okupljene građane, tako što su im se uneli u lice vičući da se pomere da bi mogli da prođu.

Nepoznati muškarac je nakon par sekundi zapalio baklju koju je izvadio i izgovorio da je krenuo po dete.

U prevodu na srpski – izvinite mi se što vas napadam i možda vas sve zapalim ili nanesem ozbiljne povrede, ali po nepostojeće dete moram da stignem tako što ću mahati upaljenom bakljom i uperiti je direktno u vaša lica.

Građani nisu ustuknuli, strah je razbijen.

Ustuknuo je jedino automobil huligana, koji se pridružio demonstrantima i u jednom trenutku počeo da ide unazad i ismejao umetnute, nasilne agresivce.

Pogledajte snimak:

Ilustracija svih SNS-ovskih podmetačina

Dva muškarca bakljaša, sa kapuljačama na glavi i maskama na licu, vidno nervozni, puni agresije i u, sada već klasičnom – navijačko SNS-ovskom stajlingu i napadom na demonstrante su ilustracija svih podmetačina vladajućih nazadanjaka na kom se vidi njihovo pravo lice i suština prevare koju koriste da bi zastrašili i manipulisali narodom.

Ali narod se više ne plaši i u ovi huligani u tome nisu uspeli. Građani su prozreli kliku, nisu ustuknuli među razgoropađenim agresivcima koji su zapalili baklju.

Da su kao bakica na Gazeli rekli da moraju da popiju terapiju i stignu na ručak možda bi bili propušteni. Naravno da ovakvim performerima instruisanim od strane vladajućih SNS-ovaca više niko i ništa ne veruje.

Jedino u čemu su uspešni to je da tonu sve dublje i sramote se pred čestitim građanima koji brane svoju zemlju.

Podsetimo, u Srbiji, minule subote, samo na ulicama Beograda bilo je na desetine hiljada građana. Masovni protesti su održani na preko 50 lokacija širom naše zemlje.

Ogroman broj građana je izrazio nezadovoljstvo zbog donošenja Zakona o eksproprijaciji i referendumu, koji su nacrtani za Rio Tinto.

Sve veće saobraćajnice su blokirane na dva sata. Protesti će se nastaviti i ove subote.

Ovo su huligani koji su kamenjem gađali demonstrante u Novom Sadu

Original Article