Jutjuberka Luna Đogani je u emisiji „Premijera – vikend specijal“ govorila o majčinstvu, karijeri, kao i o odnosu sa popularnim roditeljima.

Luna je na samom početku otkrila da uživa u majčinstvu i da se trudi da slobodno vreme provodi sa porodicom.

Foto: ATAIMAGES

 

Deca su jako vezana za mene i jako mi je drago zbog toga. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sam već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom – rekla je Luna, pa otkrila kako provodi nedelju sa ukućanima:

Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo, izležavamo se, grlimo se, ljubimo! Odemo u neki tržni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti – rekla je ona i otkrila da li je planirala da se tako brzo ostvari u ulozi majke:

Foto: ATAIMAGES

 

U životu ništa ne možeš da planiraš. Sve je nekako brzo, spontano došlo, ali sam se ja snašla! Mama mi dosta pomaže i nadam se da ću imati sa ćerkama isti odnos kao moja majka sa mnom. Daće Bog da i ja budem kao ona u njenim godinama – kaže Luna.

Đoganijeva je otkrila i da li li će se vratiti muzici i da li možda želi da se kroz muziku spoji sa majkom i ocem:

Ja sam skroz batalila muziku. Počela sam da se bavim nekom vrstom voditeljstva. Napravili smo studio. To mi se sviđa, ti podkasti. Imala sam već neku emisiju i goste. Pozvaću i roditelja da gostuju, ali odvojeno naravno. Što se tog spajanja u muzičkom smislu tiče, ako se pojavi dobra pesma, kao dobar marketing, moglo bi da se desi, što da ne – zaključila je Luna u emisiji Premijera Vikend Specijal.


sledeća vest

Originalni tekst