KOŠARKAŠI Baskonije ne dolaze u dobrom raspoloženju u Beograd na noge Crvenoj zvezdu u Evroligi, pošto su kao domaćini izgubili od Andore sa 91:95 (16:21, 29:30, 27:24, 19:20).

БАСКОНИЈА ПОРАЖЕНА ПРЕД ЗВЕЗДУ: Тим из Виторије опет изгубио у АЦБ лиги

FOTO: M. Vukadinović

Što se tima iz Vitorije tiče, do sad je odigrao tri zvanične utakmice u sezoni i pobedio je samo Parizan (88:82), dok je poražen i u prvom kolu ACB lige od Tenerifa (80:88).

Ostaje da se vidi da li će izabranici Pabla Lasa i sad uspeti da se podignu, kao što su uradili nekon neuspeha na startu španske lige i potom savladali crno-bele.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Najefikasniji u porazu Baskonije bio je Markus Hauard sa 16 poena, isto je postigao i Timoti Luvavu Kabaro. Na drugoj strani najbolji je bio Kajl Kjurik sa 24, dok je Nikos Šukaz upisao dabl-dabl od 16 poena i 10 skokova.

Ekipa koja je domaćin u „Fernando Buesa areni“ ima učinak 0-2 u ACB lisi, Andora je na 1-1.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst