Starleta Maja Marinković nedavno je u zadnjicu stavila silikonske implante, a sada, kada je ponosno pokazala novu guzu, svi se pitaju da li je pretjerala sa uvećavanjem ili se samo zaigrala fotošopom.

I pored toga što je uradila brojne zahvate kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, Maja i dalje koristi razne aplikacije kako bi uljepšala fotke koja objavljuje na Instagramu.

S obzirom na to da je odlučila da ode pod nož kako bi uvećala zadnjicu koju je, kako sama kaže, “zapostavila” na listi estetskih zahvata, njeni fanovi su se uplašili da starleta ovaj put ne pretjera.

Međutim, Maja nema problem sa tim šta će ko da misli, pa je posljednjim fotkama iznenadila fanove na pomenutoj društvenoj mreži.

Naime, Marinković je pokazala kako njena guza izgleda iz profila, a mnogi smatraju da je na njeno mršavo tijelo ugradila preveliki “broj” implanta.

S druge strane, moguće je i da je starleta koristila aplikaciju kako bi dodatno oblikovala zadnjicu, a šta je istina saznat ćemo tek kad stane pred kamere uživo.

(Express/Informer)

Originalni tekst