Uprkos tome interesovanje za sad već bivšim partnerima i dalje ne jenjava te je pjevačica riješila da ogoli dušu o svom ljubavnom životu

O turbulentnoj ljubavi Barbare Bobak i Darka Lazića i dalje se priča, ali i piše, iako je pjevačica već nekoliko puta isticala da je to tema na koju želi da stavi tačku.

-Ja sam blizanac u horoskopu i cijeli život sam se lijepila za, u neku ruku, problematične muškarce zato što mi sa njima nikada nije bilo dosadno. Najviše što mrzim na svijetu je kada mi je dosadno i onda se cijeli život lijepim za pogrešne ljude, pogrešne prijatelje i muškarce jer mi je preče da meni bude zabavno i da se ja smijem nego da mi bude toksično. Ovo se ne odnosi nužno samo na njega nego na moj cjelokupni krug prijatelja koji se sada jako smanjio. Ostali su samo oni koji su kvalitetni- počela je priču Bobakova, a potom se dotakla problema za koji tvrdi da datira još od kada je bila tinejdžerka.

-Taj venture imam cijeli život, nekako sam se od malena lijepila za ljude koji su mi interesantni, a često su iz mene izvlačili mnogo loše osobine. Nije to samo on, većina mog života je takva- priznala je pjevačica.

Iako mnogi nisu podržali njene izbore, za jedno joj skidaju kapu. Sa samo dvadeset i pet godina sa pojedinim situacijama koje nosi javni život se nosi fantastično ili bar ostavlja takav utisak.

-Kod mene je malo drugačija stvar jer ja nisam neko ko tek tako ostavlja. Nebitno da li si mi prijatelj ili dečko to je kod mene proces koji dugo traje, stavljanje na papir mnogo toga. Ja jako lijepo volim i dajem se dvesta posto u svakom odnosu, ali kada to počne iz mene da izvlači loše stvari tu je kraj. Pokušam da promijenim sebe, pomislim da nešto kod mene ne valja i vječito se završi na tome da se ja povučem u sebe, pojedem se iznutra i kada i to prođe doživim momenat realizacije ili se pojavi neki prijatelj koji me pita šta više radim, a u ovom slučaju sam se ja pojavila! Došla sam produce toga da nisam znala koga gledam u ogledalu i shvatila da to nije više za mene. Nikada nisam patila, plakala jer mnogo treba da bi mene neko povrijedio da bih ostavila- rekla je Barbara.

S obzirom da se spekuliše da Darkova nova izabranica izuzetno podsjeća na Bobakovu, mnogi su sa nestrpljenjem čekali Barbarin komentar te je konačno riješila da progovori.

-Vidjela sam je samo na nekim paparaco fotografijama i ja baš ne bih rekla da ličimo (smijeh), ali dobro!

(Disclose/Alo)

Originalni tekst