Pjevačica Barbara Bobak oštro je demantovala glasine da je sa Darkom Lazićem bila u vezi kako bi se izreklamirala i izašla iz javnosti

Barbara se osvrnula na nekadašnju vezu sa Darkom Lazićem, i otkrila kakve je ona bila prirode, kao i u kakvim je odnosima danas sa kolegom i bivšim partnerom.

– Ne možeš ti nikoga da natjeraš da bude sa tobom. Mislim da je on dovoljno dugo na estradi da može da provali kad neko hoće da se okoristi o njega. A i ta veza ne bi toliko dugo trajala da bi bilo baš tako kako se priča. Ja ne mogu da se borim sa tim šta ko kaže i šta ko misli. Šta god da uradim, postojaće ljudi koji će tvrditi da sam bila iz koristi – objasnila je Bobakova za Hype TV, pa dodala:
– Najveću popularnost sam dobila poslije

Barbara je objasnjila i da sa Lazićem više nema nijednu dodirnu tačku.
– Nikada se nismo sreli više. Nemamo dodirnih tačaka više, nemamo djecu…. Kada bi ga negdje srela javila bih mu se, pa što da ne. Pa nemam ja mržnju prema njemu niti bilo šta. Čula sam da čeka treće dijete, evo čestitam mu javno. A ne mogu nikako da mu pošaljem sms jer nemam njegov broj. Čak i da uzmem sada njegov broj, ne bih mu slala ništa jer nema potrebe za tim – rekla je Barbara za pomenuitu televiziju i otkrila da je i dalje sama i bez emotivnog parnera, jer joj momci koji joj se udvaraju šalju ne tako inspirativne poruke. Kaže kako je pozivaju na piće i kafu, ali da se niko još uvijek nije dovoljno potrudio da je zaintrigira i da joj privuče pažnju.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst