Nedavno je Barbara Bobak u „Amidži šou“ rekla kako bi bila sa ženom u vezi i sve prisutne ostavila bez teksta.

Jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima, Barbara Bobak, šokirala je javnost svojom izjavom u emisiji kod Ognjena Amidžića. 

Naime, voditelj joj je postavio jedno vrlo kratko pitanje.

– Ti si meni rekla da bi bila sa devojkom, je l’ tako? – upitao je voditelj.

Bivša devojka Darka Lazića je kao iz stopa odgovorila:

– Da, ako je lepa devojka – rekla je Barbara.

Nakon njene izjave nastala je prava bura u javnosti, niko nije mogao da poveruje da šta je bivša devojka Darka Lazića izustila. 

Foto: Informer

 

Ekipa Informera je želela nešto više da sazna na tu temu, te smo joj postavili jedno škakljivo pitanje.

Da li bi svoju devojku predstavila javnosti ili bi je krila?

– Poučena dosadašnjim iskustvom, mislim da ne bih ni jednog partnera, ni u jednom obliku prikazivala javnosti. Mislim da nema potrebe za tim. Moji nastupi i moja muzika govori dovoljno o meni i da mene ljudi vole zbog toga. Mislim da moju publiku ne zanima moj ljubavni život, nisam tabloidna u tom nekom smislu, tako da bih krila šta god i kako god sve – rekla je pevačica u intervjuu.

Podsetimo, pevačica Barbara Bobak donela je odluku da smanji broj nastupa kako bi sačuvala glas, ali i kako bi imala više vremena za odmor.

– Dogovorila sam se sa timom da malo smanjim obim nastupa, jer je previše počelo je da mi utiče i na glas i na raspoloženje. Niko nije željan para, želim da ljudima dam svoj maksimum i bolje je da smanjim obim nastupa kako bih uvek bila na dvesta posto – rekla je pevačica.


Jovana Cvijanović otkrila da je sa još jednim pevačem bila: Sada se oglasio on, ali nije demantovao njene navode

sledeća vest

Originalni tekst