Iako mnogi ljubavni život Barbare Bobak stavljaju u prvi plan, atraktivna crnka je isključivo svojim talentom i učešćem u „Zvezdama Granda“ postigla veliki uspjeh.

Zahvaljujući trudu i nevjerovatnoj upornosti je danas na samom vrhu estradnog neba, a kako kaže, perfekcionizam je naslijedila od roditelja.

-I mama i tata su mi kontrolfrikovi inače, evo baš moj otac je ovdje iza scene- otkrila je pjevačica u emisiji nakon čega je voditeljica priznala da je bila uvjerena da joj je to drugar, a ne tata.

-Moram da otkrijem gledaocima, ovde je Barbarin tata i ne znajući da je to njen tata, kada sam otišla do režije da čujem kako zvuči sve, rekla sam joj „Sa mnom je bio tvoj drug“ i kada sam krenula da ga opisujem ona mi je objasnila da je to njen tata (smijeh)- ispričala je Vesna Milanović i nasmijala sve.

Barbara je otkrila da da je otac uvijek tu za nju, kao i da joj je porodica bila veliki vjetar u leđa kada je odlučila da kroči u estradni svijet s obzirom da za to nije imala hrabrosti.

-Malo sam to naslijedila od roditelja, baš sam strastveno vezana za ovaj posao. Oduvijek sam željela da budem pjevačica ali nisam imala hrabrosti za to jer to je malo tabu bilo, šta će reći selo. I kada sam riješila da probam da se bavim pjevanjem nekako mi je sve išlo lagano. Snimala sam kavere i oni su se vinuli i tada sam pomislila da možda imam nešto i da ne treba da budem samo radni pjevač. Za sada ide glatko i tako je programiranje palo u drugi plan- objasnila je ona.

(Express/Grand)

Originalni tekst