Bane je otpevao refren nove pesme kontroverznog repera, na to nadovezao svoj čuveni hit i izazvao lavinu reakcija na internetu.

Dragomir Despić Desingerica, pre samo četiri dana objavio je novu pesmu „Rendalica“, a refren „Ja noćas sam pijan, bauljam i ćarlijam“ već je osvojio društvene mreže. Mnogi su snimili svoje klipove uz stihove popularnog Desingerice, ali najveće iznenađenje napravio je Bane Bojanić.

Foto: Tanja Andric

 

Folker koji je i sam nedavno objavio nove pesme i najavio povratak na srpsku estradu posle dve decenije života u Americi, otpevao je Despićeve stihove u svom narodnjačkom maniru, a onda na njih nadovezao svoj čuveni hit „Samo pijan mogu da prebolim“.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Sve je objavio na TikToku uz poruku upućenu Desingerici:

– Svaka čast kolega izvrsna numera!

Sudeći prema komentarima ispod videa publici se ovaj neobični miks veoma dopao: „Bolje od originala“, „Bravo legendo“, „Svaka čast!“, „Vrh“, „Top“… Bilo je i onih kojima se javila ideja o sradnji: „Desingerica i Bane Bojanić sledeća pesma“, a neki su pak hvalili Bojanića i konstatovali da je „Desingerica na aparatima“.

Dok fanovi željno iščekuju Despićevu reakciju na Banetovu izvedbu poslušajte kako zvuči ovaj nesvakidašnji miks.

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! (VIDEO) Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst