Turski glumac Burak Ozdživit, koji je na našim prostorima postao vrlo popularan upečatljivom ulogom u seriji “Sulejman Veličanstveni” posebno je interesantna tema pripadnicama ljepšeg spola. Njegov izgled i nakon toliko vremena od emitovanja pomenute sreije ne prestaje da se komentariše, pa ne čudi što je fotografija Bali Bega sa plaže ponovo raspametila žene širom svijeta.

Zbog čega slovi za jednog od najljepših i najpoželjnijih muškaraca svijeta uvjerili smo se i putem njegovog Instagram naloga gdje je veoma praćen, a na kojem je osvanula i jedna golišava fotografija Bali Bega sa ljetovanja koja nikako nije mogla proći nazapaženo.

Iako je pokazao nešto drugačiji imidž, fotka turskog zavodnika bez majice oduševila je armiju njegovih pratilaca, a u prvi plan, očekivano, dospjelo je njegovo izvajano tijelo i preplanuli ten, koje tako često ne prikazuje na društvenim mrežama.

Fotografija Bali Bega bez ijedne riječi govori da on maksimalno uživa u čarima ljeta i da je i te kako spreman za avanturističke poduhvate, a pozitivne reakcije na konto njegovog savršenog izgleda nisu izostale od ženskog dijela publike koje u komentarima nisu mogle da se suzdrže, a da ne požele da ga češće vide u ovakvom izdanju.

(Express/story.rs)

Originalni tekst