Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, poslednjih godina je u medijskoj ilegali, ali je sada odlučio da se vrati na velika vrata pesmom koja je bila namenjena njegovom kolegi.

Baki je objasnio o čemu se radi u pesmi čiji je autor.

Nova balada „Kuda ću sada“ je autobiografska pesma koja opisuje moj život. Život u pesmi i na spotu… Igor Iks je radio spot, aranžman Sead Muharemi. Ja sam pevao i komponovao. Srećan sam baš zbog toga što je pesma dugo stajala. Pesma je preko dvadeset godina bila u fioci, a bila je namenjena Željku Šašiću – priča Baki.

Foto: E-stock

 

Denser kaže da su on i njegov brat Gagi Đogani tada želeli da prodaju pesmu i zarade novac.

Gagi je došao do mene, doveo je čoveka i hteli smo da je prodamo jer je narodnjak. Željko i Sonja su tada bili u braku, otišao sam kod njih…Pustio sam mu pesmu, on se oduševio, dao je kaparu… Posle nekog vremena je zvao i odustao od snimanja pesme, samo je rekao da se razvodi. Pesma ga je pogodila – ispričao je B3.

Denser je priznao da balada opisuje njegov život i proces razvoda, ali da je numera rasplakala Željka Šašića i njegovu tadašnju suprugu Sonju.

Foto: ATAIMAGES

 

Pesma je nastala kroz moj život, kada sam se razveo. Govori o tome kako je bilo, koliko smo bili zajedno… Ceo život je u pesmi… Dobar je spot, pesma… Kada je čuo pesmu nije mu bilo svejedno. Video sam suze kod Sonje, a video sam suze i kod Željka. Bila je u njegovom fazonu, a sada, nakon dvadeset godina sam je promenio. Tako je suđeno – priča Đogani.


Urnebesno! Uroš Stanić rešio da smrša, njegov trening će vas rasplakati od smeha! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst