Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se preselio u Amsterdam, a sada je rekao da se vratio u Srbiju.

Baka se, prilikom povratka u našu prestonicu, oglasio na svom Jutjub kanalu i ispričao fanovima da se vratio u Beograd nakon nekoliko dana provedenih u Amsterdamu.

Kako je rekao, ‘Amsterdam nije ostavio pozitivan utisak’.

– Iskreno, razočaran sam malo doživljajem ovde i Novom godinom u Amsterdamu, očekivao sam više. Sve je zatvoreno i mislio sam da će to proći nekad, ali da nema vatrometa, nisam verovao da se to može dogoditi – rekao je on i dodao:

– Iznenadio sam se koliko je ovde dosadno, tako da sam odlučio da prodam ovde stan koji sam kupio, i da se vratim u Beograd – ispričao je Bogdan u novom videu.

Prema njegovim rečima, on će se u našu zemlju vratiti uprkos pretnjama koj dobija.

– Vraćam se u Srbiju i Beograd uprkos svim tim pretnjama, suočiću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobediti.

Podsećamo, kako se posle smrti pokojne jutjuberke Kike podiglo dosta prašine i kako su mnogi krivili Bogdana za učinjeno, on se povukao iz javnosti. Ubrzo nakon toga, Baka je napustio Srbiju, ali se još brže predomislio, objavio neki video ‘kao smaram se u amsterdamu’ i indirektno poručio ‘ja sam nevini tragični junak kojem ne pada napamet da preuzme odgovornost za svoje postupke i javno izgovorene reči, nasilje i strah’.

Ovo hoću-neću razmišljanje je poprilično regularna stvar kod njega i u suštini najobičnije skretanje pažnje. Međutim, to je konačno zasmetalo nekome iz njegovog okruženja, da ne kažemo zanata.

Jedan od njegovih kolega ‘jutjubera’ reagovao je na vest o Bogdanovom povratku u Srbiju i vrlo oštro prokomentarisao njegovo ponašanje.

– Samo ovo ću da kažem, niko normalan ne može da se ponaša, kako se ponaša Baka – rekao je popularni jutjuber Muđa u videu.

– To su sociopatski nagoni, to nije normalno, ja ne mogu u jednom videu da budem “život mi nema smisla”, a sledeći video da bude “idemo najjači sam bre”, osim ako ne manipulišeš publikom – dodao je Muđa objašnjavajući razliku između dva različita ponašanja.

– Iskreno, što je najgore, on radi to u roku od dva dana, prvo si ovakav pa si onakav, što je najgore ljudi ne primećuju, nego su u fazonu “to legendo” – zaključio je jutjuber.

Opšti zaključak svega ovoga bio bi da je važno da mediji prate Praseta gde god se pojavi, da upru prstom i kažu – “bićeš svinja dok god ne počneš da se ponašaš odgovorno”.

Otac Bake Praseta se setio da ima sina tek kada je bitanga izazvala tragediju

Original Article