Leposava Živanov jedna od najstarijih stanovnica Orlovata, mesta kod Zrenjanina. Ona je, naime, od pre dva dana upisana na spisak stogodišnjaka.

Njena snaja veruje da su za ovaj jubilej zaslužni i geni, jer je i Leposavina tetka takođe doživela stoto slavlje svog rođendana
Ova Orlovaćanka je svoj stoti rođendan proslavila u krugu porodice i komšija.

– Na proslavu rođendana došao je praunuk, sin, sinovci, snajke i komšije. Njen dan smo obeležili isto kao što ga obeležavamo za mlade – uz hranu, piće i tortu – rekla je za I love Zrenjanin snajka Nada Živanov koja sa baka Leposavom živi već 50 godina.

Leposava je, po rečima njene snajke, imala normalan život u kojem je, kao i kod svih, bilo i lepih i ružnih stvari.

Leposava iz Zrenjanina
Foto: I love Zrenjanin

– Ostala je udovica 1998. godine, živela je od poljoprivrede, bila je prava domaćica. Ovde sam 50 godina, pa sam je i odmenila oko mnogih stvari. Sada koristi štaku, jer je slomila kuk, pa uz moju pomoć i uz pomoć štake uspe da napravi par koraka, ali pored svega, dobro izgleda. Da je ne poznajem, ne bih rekla da ima sto godina – priča Leposavina snaja.

Snajka Nada veruje da su za ovaj stoti rođendan zaslužni i geni, jer kako kaže, Leposavina tetka je takođe doživela stoto slavlje svog rođendana.

Izvor:Telegraf

Baka zaplivala na Adi Ciganlij po hladnom januarskom danu (VIDEO)

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)