Prvi put od kako je Anđela Šparavalo u rijalitiju, njena baka je dala izjavu za medije. Ona se osvrnula na unukin izbor partnera.

Porodica Šparavalo prolazi kroz pakao zbog Anđelinih odluka. Oni nikako ne mogu da prihvate to da se ona zabavlja sa devojkom.

Aleksandra Šparavalo, majka aktuelne učesnice „Elite“ se nedavno oglasila za Informer, kada je rekla da će se javno odreći ćerke ako bude nastavila ljubavnu romansu sa Bojanom Pavlović.

Foto: Privatna arhiva

 

Sada se i Anđelina baka oglasila za domaće medije, te je iznela svoje mišljenje o celokupnoj situaciji u „Beloj kući“.

– Sačuvaj Bože, šta je napravila ne mogu da verujem, to je od moje ćerke, ćerka. Baba od mog zeta, je bila bolesna, i juče je preplakala. Svi smo u haosu i jedna i druga porodica, majka, otac i brat, tek. Šta se sa njom desilo, ne mogu da verujem, bila je fina devojka, upisala je višu školu, bilo je sve normalno, sad ne liči na devojku kao što je bila. Imala je momke, nikada nije bila sa ženskom osobom, znate šta to znači za patrijarhalnu porodicu, oni to nikada neće biti prihvatiti, za nekoga je normalno, za nekoga ne. Ćerka stalno plače i kuka, nama nije dobro samo kad je vidimo pored Bojane, ona je uništila skroz – rekla je baka i vidno zabrinuto dodala:

– Nikad je neće prihvatiti majka i otac, pored Bojane, ona zna kakvi su oni, gledali su je kao malo vode na dlanu, sve su joj udovoljavali. Vikendica ne postoji, zbog čega laže, nije mi jasno, ni jednu istinu nije rekla. Nisam pametna, da ona tako laže, ne znam zbog čega izmišlja, kad bih mogla da je pitam „zbog čega lažeš“. Tužnu priču o Sarajevu i to je izmislila – rekla je ona za Blic.


sledeća vest

Originalni tekst