NIkoli Keljanoviću koji je poznat po bahatoj vožnji, juče je oduzet automobil marke „mercedes“ Njega je policija zaustavila na Novom Beogradu oko 14 časova. Vozilo je zbog određenih sumnji upućeno na tehnički pregled, a ispostavilo se da automobil nije ispravan – nije bilo prednjih tablica i farovi su bili ljubičaste boje.

Zbog ovoga je automobil zadržan u policijskoj stanici.

Keljanoviću su u februaru prošle godine oduzeli dva automobila zlatni Porše i džip porše „kajen“, koja su mu nakon nekoliko meseci vratili, piše Blic.

„Ćaletov sin“ često snima dok vozi i krši zakon, a očigledno to radi namerno i iz zabave bez obzira na posledice koje mogu uslediti

Na svom Instragramu redovno objavljuje fotografije svog luksuznog života i skupih automobila, a na Jutjubu se mogu mogu videti njegovi silni snimci divljanja – bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima.

Inače, džip porše „kajen“ zaustavljen je prošle godine zbog sumnje da je naknadno prepravljeno prednje vetrobransko staklo, te upućeno na vanredni tehnički pregled i policijske provere nakon čega mu je oduzeto.

Policija je vlasnika zlatnog Poršea zaustavila i početkom februara prpošle godine u Zemunu, gde je i oduzela tablice i vozilo.

Lik kome su oduzeli 2 Poršea: Ne možete vi da mi ih oduzmete koliko ja mogu da ih kupim! (VIDEO)

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)