Pored imovine koju posjeduje u Beogradu, porodica pjevačice Jane Todorović u svom vlasništvu ima i dvorac u Njemačkoj koji je prije nekoliko godina kupio njen svekar, biznismen Sveta Todorović.

Jana je o ovoj temi samo površno govorila u medijima, ali se zna da se dvorac zove Kago Todorović i da je urađen u baroknom stilu, što su ljudi imali priliku da vide u jednom njenom spotu.

-Nemam ja dvorac. Ima moja porodica. Tamo sam snimila spot za jednu pjesmu. To je dvorac mog svekra, kupio ga je prije pet godina, ja sam ponosna što sam njegova snajka. Prelijepo je tamo, zaista – rekla je Jana svojevremeno za domaće medije.

Prema nekim navodima koji su osvanuli u medijima, vrijednost ovog dvorca je procijenjena na preko deset miliona eura, a osim velikog placa, nalazi se i privatno jezero sa pogledom na prirodu i okolinu.

Podsjetimo, Jana je posebno vezana za porodicu supruga Ivana, pa tako često svi zajedno borave u Njemačkoj gdje roditelji njenog supruga žive.

Janina svekrva takođe je uspiješna poslovna žena, pa u Minhenu posjeduje lanac kozmetičkih salona.

Inače, nedavno se spekulisalo da je porodica Todorović prije dvije godine kupila cijeli sprat u jednom luksuznom naselju u Beogradu i da su za to izdvojili preko dva miliona eura, ali Jana ove priče nikada javno nije potvrdila.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst