Marija Šerifović ima veliku podršku svoje majke Verice u ogajanju sina Maria, a pevačica je sada otkrila da li ih generacijski jaz ponekad dovede u sukob.

Marija Šerifović uživa u odgajanju sina Maria, a prva da joj pritekne u pomoć sa bebom je njena majka Verica. Njih dve su sada snimile kako zajedno prave tortu, a otkrile su i kako se snalaze u novim ulogama majke i bake.

Foto: printscreen/Instagram

 

Mlada mama kaže je njen sin „beskrajno nasmejana beba“.

Najviše me raduje što je već sa jednim mikro karakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće- rekla je Marija sa osmehom.

Foto: printscreen/Instagram

 

A onda je otkrila i kakva je Verica kao baka.

– Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada, za ovih šest meseci smo imale jedan duel – ispričala je pevačica.

Foto: printscreen/Instagram

 

Verica je otkrila da je majčinstvo Mariji donelo ogromnu sreću.

– Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti – dodala je Verica.

Kako je Marija Šerifović izgledala kao devojčurak? Snimak star 26 godina to i pokazuje (VIDEO)

sledeća vest

Sport

Francuzi raskrinkali Embida: Molio si Makrona da igraš za nas, pa pogazio reč! Čeka ga pakao u Parizu! Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto „tobdžija“ tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

Booomba, Novak dovodi novog trenera? Amerikanac bi odmah Srbinu rekao da Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

As Reala u šoku zbog Gvardiole! Evo šta je Pep uradio za vreme intervjua! (VIDEO)

Originalni tekst