Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su Kajli Džener i Timoti Šalame u vezi. U skladu sa glasinama koje su zapalile recordsdata superhighway, sada su se pojavile fotografije automobila mlađe sestre Kim Kardašijan kako se parkira ispred vile mladog glumca. 

Naime, crni Rendž Rover primiećen je u četvrtak kako stiže pred Timotijev dom na Beverli Hilsu, a fotografije su brzinom svetlosti obišle recordsdata superhighway.

Na fotografijama koje je dobio “DailyMail”, može se videti luksuzno vozilo osnivačice kompanije “Kylie Cosmetics” kako vozi zavojitim prilazom prema posedu šarmantog glumca.

EPAIMAGES

Kajli Džener

Tmoti je inače to imanje, vrijedno 11 miliona američkih dolara, kupio prošle godine, a ono je otprilike sat vremena udaljeno od raskošnog imanja Kajli Džener, vrednog 36,5 miliona dolara.

EPAIMAGES

Timoti Šalome

Glasine o njihovoj vezi pojavile su se početkom meseca na blogu “DeuxMoi”. Prema tvrdnjama njihovog izvora, u tajnoj su vezi još od januara. Kajli Džener razišla se od Travisa Skota (31) uoči Nove godine nakon što su s prekidima bili u vezi od 2017. U međuvremenu, Šalome je godinama uživao u brojnim romansama, te su ga povezivali s Eizom Gonzalez, Lili-Rous Dep i Madonninom ćerkom Lurdes Leon.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst