Snimak rijaliti učesnika Stefana Karića koji nakon incidenta sa Natašom Šavijom preti svima koji su, kako kaže, protiv njega šokirao je javnost i korisnike društvenih mreža.

Na društvenoj mreži Tik Tok isplivao je jeziv snimak rijaliti učesnika i osumnjičenog u slučaju prebijanja Nataše Šavije, Stefana Karića.

Foto: Informer

Nataša Šavija

Stefan je, naime, tom prilikom, izgovarao najstrašnije reči tokom “lajva” u koji se kratko uključio.

– J*baću vam mamu krvničku u p*čku smrdljivu. Ja vam sad kažem javno, j*baću vam u koske mamu mrtvu. Svima ću vam j*bati mamu smrdljivu ko god da je protiv mene. J*baću vam mamu, dođite, u Budvi sam, ko god da treba, j*baću vam mamu mrtvu u p*čku. Eto. J*baću vam mamu mrtvu u p*čku – vikao je Karić.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Kariću preti osam godina zatvora, niko ne može da izigra zakon! Javno obraćanje Borivoja Borovića, advokata Nataše Šavije

sledeća vest

Originalni tekst