Darko Lazić ponovo se opustio kada je u pitanju ishrana, a njegova supruga je sada pokazala šta pevač jede.

Darko Lazić i njegova supruga Katarina za dva meseca će dobiti dete, a pevač se na sve načine trudi da ugodi budućoj mami.

Foto: Kristinas Photostudio

 

Kaća, koja je oduvek vodila računa o ishrani, sada posebno pažljivo bira šta će uneti u svoj organizam, zbog čega je u potpunosti izbacila šećer. Međutim, Darko nije.

Pevačeva supruga je zbog toga odlučila da mu spremi američke palačinke koje su mu se veoma jele, a kada se domogao poslastice, od halapljivosti se potpuno ispolivao mlekom, što možete pogledati u videu ispod.

Kaća je pratiocima na Instagramu otkrila da njen muž uopšte ne vodi računa o tome koliko kalorija unosi, te pokazala šta je „natrpao“ u palačinku.

Foto: Printscreen/Instagram/katarinalazic_24

 

Sam je napravio svoj namaz. Kalorijska bomba – napisala je ona uz fotografiju na kojoj se može videti da je Darko odlučio da u palačinku stavi krem, mrvljeni keks i deliće čokolade, a zatim je objavila još jedan stori:

Foto: Printscreen/Instagram/katarinalazic_24

 

Džabe sam je napravila od pirinčanog brašna kad je njegov namaz bomba – stajalo je u opisu uz emotikon smajlija.

Au kakva kalorijska bomba! Kaća pokazala šta Darko jede, ako ovako nastavi povratiće kilograme! (VIDEO)

Estrada

Darko Lazić ponovo se opustio kada je u pitanju ishrana, a njegova supruga je sada pokazala šta pevač jede.

sledeća vest

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za „persone non grata“, odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u „Info jutru“.

Vehabije su nastale uz pomoć Britanaca! Jedna grupa ljudi je idealna meta za vrbovanje! Braunović je moralna mizerija! Njegova partija je bila deo vlasti koja je dovela Rio tinto u Srbiju! (VIDEO) Moramo se bojati da će Albanci na Kosmetu preduzeti oružane mere! Međunarodnoj zajednici mir ne ide u prilog! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst