Srpski teniser Novak Đoković zadržao je drugo mesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas, dok je i dalje prvi Italijan Janik Siner.

АТП ЛИСТА: Синер суверено држи прво место, разлика између Ђоковића и Алкараза стала у 100 поена

FOTO: Tanjug/AP

Italijan na prvom mestu ATP liste ima 9.410 bodova, dok je Đoković drugi sa 7.460.

Đoković je izgubio 1.000 poena u odnosu na prošlonedeljnu listu, pošto nije učestvovao na mastersu u Sinsinatiju. Srpski teniser je prošle godine osvojio titulu u Sinsinatiju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Siner će naredne noći igrati u finalu mastersa u Sinsinatiju protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.

Alkaraz je i dalje treći teniser sveta sa 7.360 poena, a iza njega se nalaze Nemac Aleksander Zverev i Danil Medvedev iz Rusije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Ruski teniser Andrej Rubljov je šesti igrač sveta, a potom slede Poljak Hubert Hurkač, Norvežanin Kasper Rud, Bugarin Grigor Dimitrov i Australijanac Aleks de Minor.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović je nazadovao za dve pozicije i trenutno je 53. teniser sveta sa 940 bodova. Dušan Lajović je pao za 12 mesta i sada je 66. igrač na ATP listi sa 811 bodova.

Laslo Đere je napredovao za šest pozicija i sada je na 100. mestu ATP liste sa 566 poena, dok je Hamad Međedović 137. igrač sveta sa 431 poenom.

NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VLAHOVIĆ OTVARA SEZONU U STILU! Srbin je oran da vrati Juventus tamo gde pripada, na vrh tabele

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE „PROKLETA JE AMERIKA“: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se „prelilo“ na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je – pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Originalni tekst