Nakon nastupa ove subote u „Zvezdama Granda“ Atomska Mina je priznala da je na sceni preživjela pravi pakao, a da to niko nije znao.

Naime, kako je nakon pjevanja rezultat bio izjednačen, Mina ne krije da se malo uplašila i da ovakav ishod nije očekivala.

  • Ja ovo nisam očekivala, kada sam vidjela pet-pet, slošilo mi se, uopšte nisam razmišljala o tome. Izvukla sam pjesmu koju sam pjevala pretprošle godine u takmičenju, sigurna sam u nju kao ni u šta drugo i rekoh „Ajde da odvalim to“ – počela je ona i dodala:
  • Šalim se, bilo je napeto, akapela je skroz druga priča, mada može više da se pokaže u tom pjevanju, da se eksperimentiše, da se pokažu neki detalji. Što se pjevačkog dijela tiče, volim kada nema matrice, tada mogu da izvodim trilere više puta, da mijenjam intonacije i da ubacim neke svoje ukrase. Matrica te nekako tjera da budeš u nekom kalupu. Ja bolje pjevam akapela, nego uz matricu što mislim da je i večeras bio slučaj. Bolje sam otpjevala ovu u akapeli, nego prvu sporu pjesmu sa matricom.

Kako na sceni uvijek eksperimentiše, zanimalo nas je da li je i u privatnom životu tako, a njen odgovor na ovo pitanje će iznenaditi sve.

  • Eksperimentišem i u životu, stilom, oblačenjem, na fakultetu kada radimo neke projekte, u ljubavi možda, ne znam. U ljubavi eksperimentišem tako što ne mogu da nađem dečka evo već dvije godine i uspješan je eksperiment jako -rekla je ona.

Nakon nastupa dobila je pohvalu od mentorke Marije Šerifović da se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima, a Mina pak priznaje da se još uvijek pronalazi.

  • To uopšte nije neki svič, ja to sve imam u sebi, ali sam gledala nekako da se ukalupim koji žanr nekako ovo takmičenje zahtjeva i šta je potrebno da bi se dopalo žiriju i publici. Tu je rok, pop, izvorna, strana muzika. Kad bih sve izmiješala bila bih paprikaš od osobe, pokušavam da proširim neke vidike – zaključila je pjevačica.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst