AKTUELNO

Horoskop

Astrolog otkriva: Evo zašto može biti OPASNO prerano uraditi natalnu kartu za DETE

Izvor: Telegraf.rs, Foto: Unsplash.com ||

Da li je pametno saznati budućnost deteta čim se ono rodi?

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkrila je svoje mišljenje o tome kada bi detetu trebalo da uradimo natalnu kartu. Svako od nas, dolaskom na ovaj svet, prvim udahom vazduha, dobija od kosmosa svoju ličnu, natalnu kartu . Tu su naši podaci, koji ukazuju kojom putanjom će se naš život kretati, kao i šta ćemo na tom putu postići, posedovati, ali i gde ćemo imati kočnice i blokade.

Međutim, često se vode polemike oko toga da li valja zavirivati u budućnost tek rođene dece. Iz mog ugla gledišta, smatram da sve u vezi sa izradom natalne karte treba ipak da sačeka da dete bude samosvesno, da iskaže ambicije i želje za takvim radnjama.

Foto: Pixabay.com

Zašto je to pogrešno?

Zato što, bez obzira na podatke koje krije natalna karta, ne treba zaboraviti da svako od nas ima izbor i slobodnu volju. Plastično objašnjeno: vašem detetu je aspektovano polje glume, ali ono to ne voli, jer zbog nekog drugog aspekta ima strah i tremu od javnog nastupa. Dakle, treba pustiti decu da ih vodi lično nahođenje.

Ukoliko roditelji izričito žele da urade natalnu kartu detetu, onda to ne bi trebalo da čine pre njegove prve godine.

Rano urađena natalna karta može signalizirati na koju bi stranu trebalo fokusirati dete kada poraste. Isto tako ga može upozoriti na period krize, nestabilnosti i na koji način to može da izbegne, ublaži ili popravi. Iz tog razloga se i tumače natalne karte, da uvidimo kako i gde treba delovati i na koji način.

Stoga, kao astrolog savetujem da pustite decu da sama biraju da li žele da znaju predispozicije svoje budućnosti. To naravno ne znači da se roditelji u sklopu svojih natosa ne mogu interesovati za zdravlje deteta, uspeh na fakultetu i slično. Međutim, detaljnu analizu ipak bi trebalo prepustiti detetovoj volji.

Autor: Pink.rs

Lifestyle

Brijanje intimnih delova TOKOM TRUDNOĆE može biti OPASNO! Evo zašto ga treba izbegavati

Domaći

HIT! Pevačicin muž ne može uživo da prisustvuje njenom porođaju! Zato će to uraditi na nesvakidašnji način!

Zadruga

BOŽIĆNI MIR! Miki spremio ovčiju čorbu za zadrugare, zajedno uživali u trpezi! (VIDEO)

Domaći

UPRAVO NA PINKU! Počinje svečani Božićni ručak, uživajte zajedno sa zadrugarima u divnom popodnevu!

Lifestyle

Ovaj zdrav DORUČAK može biti opasan za zdravlje u 1 slučaju

Lifestyle

MOŽE BITI OPASNO: Šta se dešava sa telom kad odlažemo alarm za buđenje?

Original Article