Asmin Durdžić, koji se našao u centru medijske pažnje zbog toga što ga je Aneli Ahmić optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević, sada je podneo tužbe protiv bivše partnerke zbog gubitka poslovnih angažmana usled skandala u koji je upleten njenim ulaskom u rijaliti “Elita”.

Asmin tvrdi da je zbog kleveta i optužbi koje su iznete na njegov račun ostao bez 3 klijenta i time je izgubio neverovatnih 8.600.000 evra.

Foto: printscreen

 

Lanac firmi u Austriji od jutros je oštećen za 8,6 miliona evra. Zvanično, od saradnje sa tim firmama čiji je Asmin vlasnik odustala su 3 investitora. Reč je o objektu od 40 stanova koji je trebalo da počne da se gradi. Tužbe su podnete malopre i to zbog gubitka prometa od 8,6 miliona evra, kao i zbog narušavanja časti i ugleda – kaže izvor.

U tužbama je uključen lanac od 10 firmi koje su oštećene, a koje usko sarađuju s Asminom – dodaje sagovornik.

Ona je već na uslovnoj kazni i nakon ove tužbe je čeka zatvor, zbog svega što javno priča bez ikakvih dokaza – rekao je Durdžić povodom ove situacije.

U svojoj ispovesti za medije, Asmin je nedavno otkrio detalje odnosa sa Aneli, ali i Stanijom.

Postao sam zvezda zbog nečije laži, mogu samo reći sa sam nažalost tako postao aktuelan – započeo je Asmin razgovor za medije.

Foto: Printscreen Instagram

 

Aneli je iskoristila našu ljubav i ušla u “Elitu”. Brinem o detetu, njena sestra i ona su sve smislile da bude da nisam brinuo o detetu. Znao sam šta će da uradi. Sa njima sam radio smišljeno. Stavio sam sebe u poziciju da izgubim Staniju, ali ja sam samo mogao tako da dokažem da ovo sa njom nije igra. Sestra joj vodi profil 24 sata i priznaje ona u snimku da će sve uraditi da Staniju i mene razdvoji. Aneli ne pati, njoj su bitne samo pare – govorio je Durdžić pa nastavio:

Foto: ATAIMAGES

 

Znala je za mnogo cura pre Stanija, sve ih zna. Slao sam joj sve, ona meni oprosti i kaže daj mi 2 hiljade eura. Neću da te blatim po Tik Toku i ona ućuti. Sa parama sam kod nje mogao svašta. Slao sam joj 4 hiljade eura i stan sam plaćao i vrtić. Nikako nije imala potrebu da ide u Zadrugu jer je od mene imala više od honorara koji ima. Svaki mesec po 2000 evra mesečno. Za sve imam dokaze. Njen brat je jedini normalan iz te porodice, dosta ljudi iz Dubrovnika mi piše i zato imam toliko dokaza – tvrdio je Asmin.

Pokušava da od sebe napravi žrtvu. Znala je da ću da ostanem sa Stanijom i javila svim medijima i eto sada hoće da postane neka pevačica. Nisam ja kao ona, sve ovo utiče na moj ugled u Austriji, nikad se ne bih oglasio da samo mene dira, ali je na Staniju udarila i morao sam da reagujem.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Miki Đuričić dobio sina! Bivši zadrugar slavi rođenje deteta, evo koje mu je ime dao!

sledeća vest

Originalni tekst