Starleta Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji „Pitam za druga“ i otkrila da će njen izabranik Asmin Durdžić najverovatnije na sudu tražiti starateljstvo nad svojom ćerkom Norom.

Asminova bivša žena Aneli Ahmić, koja trenutno boravi u rijalitiju „Elita“, već mesecima vodi medijski rat sa njim i Stanijom, koju je optužila da joj je ukrala muža.

Kada je Durdžić saznao da se Ahmićeva intenzivno družila sa kućnim prijateljem kojem se nabacivala, odlučio je da uzme starateljstvo nad njihovom ćerkom Norom.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Mislim da će on pokušati da uzme malu. Ovo čemu se dete izlaže je strašno. Ranije sam bila na strani žena, ali sada, kada vidim njega, ovo je strašno. Davao je mnogo novca da ona bude majka i gospođa, da brine o detetu. I kad je otišla u rijaliti, rekao je da bi išao tamo i nosio pare da su majka i njena sestra bile normalne. Sada kad je isplivao i drugi muškarac, rešio je da uzme dete – rekla je Stanija i otkrila da li će prihvatiti Noru:

Normalno je da prihvatite nečije dete kad je ljubav velika, to je normalno. Volim decu i jedva čekam da imam porodicu i svoju decu. 

Dobrojevićeva je Aneli i njenu sestru Situ nazvala „mahalušama“.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Ozbiljne mahaluše su u pitanju. Kad sam Aneli spomenula ime Alen, nije trepnula lažulja. Odmah je sve prebacila na brata. One su prevare veka. „Mahaluša banda“, najveća sprdnja. Narod ih raskrinkava, same se ukopale. Anelina majka je došla da se fotka ispred moje zgrade, iz Šimanovaca je otišla u Rumu! Svako ko ima veze sa njima treba da ide kod hodže da se čisti – rekla je Stanija i dodala:

Foto: Informer/RTV Pink/logo/privatna arhiva

 

Sita je bolesnica i opsednuta je mnome. Ona i majka su psihičke bolesnice! Čime se one bave! Oni su nas ukanalili, oni su nas i oprali. Same su se odale za Alena i za sve. Same od sebe! Centrifugica!


Dejan Dragojević otkrio šta će raditi na televiziji Hajp: Bivši rijaliti učesnik oduševljen novim poslom

sledeća vest

Originalni tekst