Starleta Stanija Dobrojević trenutno boravi u Majamiju, ali je Asmin Durdžić ipak odlučio da joj priredi iznenađenje i da joj na kućnu adresu pošalje poklone za Dan zaljubljenih.

Stanija je na svom Instagram profilu objavila seriju fotografija i video-snimaka na kojima je pokazala poklone kojima je po svemu sudeći oduševljena.

Pored balona i cvetnih aranžmana, dobila je i kolač u obliku srca, a svi su primetili i dve kese luksuznog proizvođača telefona.

Mi smo pretpostavili da joj je ove poklone poslao Asmin Durdžić, što nam je i potvrdio.

Jeste, ja sam joj poslao. Potrudio sam se da joj ulepšam ovaj dan – otkrio je on, a kada smo ga pitali šta se nalazi u kesama, odgovorio je:

Novi tablet u njenoj omiljenoj, pink boji, kao i novi mobilni u pink boji sa novim brojem, pošto sam kod nje blokiran – rekao je on za Informer kroz smeh, a kako izgledaju pokloni koje je starleta dobila možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, Asmin i Stanija našli su se u centru skandala kada je njegova bivša izabranica, Aneli Ahmić, u javnost iznela tvrdnje da joj je Dobrojevićeva otela muža, nakon čega je starleta raskinula sa Durdžićem.


Mlađe nek se sakriju: Lidija Vukićević ima rođenu sestru, ne zna se koja više

sledeća vest

Originalni tekst