Asmin Durdžić je na svom Instagram profilu otkrio kako će svojoj partnerki Staniji Dobrojević sagraditi luksuznu vilu. Bivši suprug Aneli Ahmić se oglasio za Informer, pa obelodanio sve detalje gradnje, a evo šta će sve sadržati kuća.

Starleti Staniji Dobrojević je „upala kašika u med“, te će uskoro postati ponosna vlasnica luksuzne nekretnine nadomak Beograda koju će izgraditi Asmin Durdžić.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Informer je kontaktirao Asmina, koji nam je tom prilikom ispričao sve detalje oko gradnje vile, a na samom početku razgovora otkrio je kako se trenutno oseća, s obzirom da se nedavno pomirio sa starletom:

– Iskren da budem, veoma sam dobro. Malo su me popustile ove iz „Elite“, pa više ne utiču toliko na mene psihički – rekao je Asmin, a zatim se osvrnuo na vilu koju gradi:

Foto: Printscreen/You Tube

 

– Kuću gradim u Srbiji, ali ne bih otkrivao tačnu lokaciju. Mogu samo reći da je u okolini Rume i da je na jezeru. Vila će izgledati identično kao na fotografiji koju sam objavio. Dao sam sliku mojim arhitektama, tako da će baš tako izgledati.

Aneli je u više navrata govorila o Asminu, pa rekla kako je otac njene ćerke u dugovima i da „pas nema za šta da ga ujede“, a mi smo Durdžića pitali odakle mu novac za ovako veliki projekat, budući na sve navode bivše supruge:

– Dobio sam na lotou – rekao je kroz smeh Stanijin partner, a potom dodao:

– Nisam nikad pozajmljivao novac niti ikome dugujem. Uspešno gradim biznis u Austriji, a ona to priča kako bi me ocrnila i ponizila.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Durdžić je istakao da će vila biti velika, a zatim je priznao i zašto se odlučio da baš na ovom mestu gradi kuću:

– Kuća je velika, navikli smo na komfor, a i ovako će moći dosta gostiju da dođe. Na tom mestu Stanija najviše provodi vremena kad je u Srbiji. Ona tu na jezeru voli da čita knjigu i da meditira, tako da sam ja kupio plac i deo tog jezera gde će biti kuća. Ne želim da preciziram cifru, ali okvirno oko 200.000 evra sam dao samo za imanje. Za kuću ne znam koliko ću platiti, čekam ponude, ali će koštati više miliona evra.

Foto: printscreen instagram

 

Ipak, Asmin kaže da se neće kupati u jezeru ispred kuće, ali da će vila imati bazen gde će moći da uživa:

– Ja ne volim da se kupam u jezeru zbog zmija i svega, tako da će vila imati bazen i unutrašnji i spolašnji, teretanu, saunu i sobu za Stanijino fotkanje i editovanje slika – završio je Durdžić za Informer.

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst