BEOGRAD, 5. maj 2021, (Njuz) – Dragan Mitrović iz Beograda, zagriženi protivnik vakcina, ocenio je danas da je najavljena isplata 3000 dinara svakom ko se bude vakcinisao, prevara jer, kako je objasnio, niko do sada nije video tu novčanicu.

Dragan je na svom Tviter profilu napisao: “Nije valjda da ste tolike ovce pa da poverujete i u ovo što vam sada serviraju? Nijedan bankar do danas nije otkrio postojanje novčanice od 3000 dinara! Pametnom dosta”.

U komentarima ispod svog tvita, ovaj antivakser kaže kako bi možda i poverovao da je država najavila da će svakom vakcinisanom isplatiti po 1000 dinara jer je tu novčanicu već viđao.

“Poverovao bih da se radi o 1000 dinara, te novčanice su sezonske, svako ih je dobio do sada, cirkulišu kroz narod, ali 3000, molim vas. Pa niko ne zna sastav te novčanice. Ne znam ni za jedan slučaj da je neki ekonomista secirao tu novčanicu i otkrio šta je u njoj. Čak ni pod mikroskopom. Radi se o dobro prikrivenoj prevari”, dodao je on u jednom od svojih komentara.

Ovaj zagriženi antivakser kaže kako bi ipak razmislio da primi 2000 dinara jer je tu novčanicu jednom negde video, a “sad je baš u nekoj frci sa parama, pa svakako neće da se baci”.

Miroslav Vujović

The post Antivakser tvrdi da niko nije video novčanicu od 3000 dinara appeared first on Njuz.net.

Original Article