BEOGRAD, 7. novembar 2020, (Njuz) – Anonimni korisnik pod nadimkom “Coa70” objavio je na Limundu oglase u kojima oglašava prodaju olovke za koju tvrdi da je poklon Donalda Trampa lično.

Isti korisnik prodaje takođe i ukrasni ključ za koji se navodi da je ključ od Bele kuće, ali i dekanter za vino koji je, navodno, isto pripadao Trampu.

U oglasu stoji da su svi ovi predmeti dobijeni od sada već bivšeg američkog predsednika, sa kojim autor oglasa, kako kaže, gaji lično prijateljstvo.

– Olovka je u izuzetno dobrom stanju, nije mnogo pisano njome, možda je samo par sporazuma potpisano, a držao ju je Donald Tramp lično. Napomenuo bih da ovakav poklon ne može da dobije svako, tako da ako vidite da još neko prodaje sličnu, budite sigurni da nije original, već je kupljena u prodavnici suvenira u Beloj Kući ili naručena preko interneta – kaže se u oglasu.

Ovaj korisnik prodaje i veliki ukrasni ključ, koji je takođe dobijen od Donalda Trampa.

– Prodajem vrlo dobro očuvan ključ Bele kuće. Nikada nije korišćen, stanje je kao novo, a Tramp je njegovom vlasniku rekao da pomoću ključa može da uđe u Belu kuću kad god poželi. Ne znam da li to važi sada kada Tramp nije više predsednik i da li se na početku svakog mandata u Beloj kući menja brava, pa stoga ovaj ključ prodajem kao neispravan, ali ako je brava i dalje ista, dobićete fenomenalan predmet po vrlo povoljnoj ceni – kaže prodavac.

Ovaj limundovac ima i specijalnu akciju, pa će tako onaj ko bude na aukciji kupio olovku i ključ zajedno, kao poklon dobiti Trampov dekanter za vino.

Prodavac dalje navodi da pošiljku šalje post ekspresom na adrese u celoj Srbiji, a da je lično preuzimanje moguće u Beogradu, kod Pionirskog parka.

On nudi i radnu garanciju od sedam dana, nakon čega reklamacije neće biti moguće.

Nenad Milosavljević

The post Anonimni korisnik postavio na Limundu oglas za prodaju Trampove olovke, ukrasnog ključa i dekantera appeared first on Njuz.net.

Original Article