U septembru će na televiziji Pink početi da se emituje sedma sezona rijaliti šou programa “Zadruga”, koja će poneti ime “Elita” s obzirom na to da će u njoj učestvovati najveće zvezde pomenutog TV formata!

Fanovi rijalitija željno iščekuju septembar, a produkcija uveliko radi na odabiru kandidata. Čelnici televizije Pink najavljuju projekat koji će oboriti dosadašnju gledanost, a nagradni fond iznosi čak 350.000 evra!

Oni koji su prethodnih šest godina pomno pratili dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima priželjkuju da opet gledaju svoje favorite i vide neke od pobednika prethodnih sezona.

O životima bivših zadrugara brujao je ceo region, neki od njih su danas uspešni pevači i voditelji, a koga biste opet želeli da gledate kao rijaliti učesnika možete glasati u anketi ispod.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Neda Ukraden pokazala telo u osmoj deceniji! Pevačica objavom zapalila mreže!

sledeća vest

Originalni tekst