Majka rijaliti učesnice oplela je po bivšoj supruzi svoje ćerke!

Sukob Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore se ne stišava, a sada se na pomenutu temu oglasila majka mlađane zadrugarke, Angelina, koja je kao što je javnost od nje i navikla, osula paljbu po bivšoj snajki.

Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara, dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce, da oni nju gledaju i komentarišu, te da nije ona opsednuta njima. Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Jovana stalno govori da se gasi, da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže: “Šta sam ja tebi uradila?“, a prethodno je iznela najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Andjelu – rekla je ona pa dodala:

Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Andjela, vredjala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje joj je poklonila i nastavila sa uvredama… Izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaze: “Ja ništa nisam uradila, oni mene provociraju“, dok je oni ne primećuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata – zaključila je za Pink.rs.


Breskvičinu pesmu nazivaju genocidnom, ona uzvraća udarac: Šiptari je napali, pevačica odbrusila: Pametnija sam!

sledeća vest

Originalni tekst