U sinoćnjoj emisiji „Gledanje snimaka“ pušten je razgovor između Anite Stanojlović, bivše Matorine žene i Slađane Poršeline. Anita je otkrila Lazićevoj da se gadi sama sebi jer je bila sa Jovanom u vezi, pa u braku.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Tomićevoj, kako bi prokomentarisala izjavu svoje nekadašnje emotivne partnerke.

– Neka je rekla da joj se gadi jer je bila sa mnom. Meni se ne gadi što sam bila sa njom, iskreno. Ovo me nije ni najmanje povredilo, očekivano je da me pljuje. Pljuvala me je što će i činiti – kazala je Matora.

– Rekla sam šta sam imala. Čula sam i da je Matora napravila štek pun energetskih pića koje ja naviše volim, samo da ja nemam šta da pijem – kazala je Anita.

– Ne, to nije istina. Ivana, zaista me ne zanima šta Anita govori – kazala je Matora.

– Zbog čega ti se Matora gadi? – upitala je voditeljka.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Sve njeno mi se gadi. Gadi mi se cela, odvratna mi je – istakla je Anita.

– Anita je ovim pokazala da me nikada nije ni volela – istakla je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Nije bilo potrebe za tim da Anita izgovara sve ovo. Razumno je da nas nekad iziritira nečiji glas i da promrmljamo sebi u bradu, ali nema potrebe da govori o Matoroj ovakve stvari – kazao je Anđelo.

– Anita, ne treba da te zanima ako si sa Anđelom šta Matora radi – kazao je Janjuš.

– Ne mogu da ćutim. Kivna sam na sebe jer sam sebi dopustila da budem sa Matorom. To mi je donelo mnoge loše stvari. Ne mogu očima da je gledam. Gadi mi se. Sama se sebi gadim jer sam bila sa njom – kazala je Anita.

Ovo je Anitin refleks, koji je malo zakasnio. Ona nije rekla na vreme šta je mući, ćutala je jako dugo. Sve je nju sad stiglo. Ona nikada neće priznati da je bila u odnosu u kom nije želela da bude. Ona nije le*bejka. Jednostavno to nije, dok Matora to jeste. Mislim da Anita treba da kaže kako jeste – istakao je Mića.


sledeća vest

TV

Produžen pritvor Hašimu  Tačiju i Kardiju Veseljiju! Britanski obaveštajci haraju na KiM!

Live TV

Produžen pritvor Hašimu Tačiju i Kardiju Veseljiju! Britanski obaveštajci haraju na KiM!

Sud za zločine OVK produžio je za još dva meseca pritvor Hašimu Tačiju i Kadriju Veseljiju, optuženima za zločine protiv čovečnosti ratne zločine i na Kosovu i Metohiji i u Albaniji od 1998. do 1999. godine, zbog rizika da bi mogli ometati rad suda, uticati na svedoke ili ponoviti krivično delo. Optužnica ih tereti, ako i pripadnike tzv. OVK Redžepa Seljimija i Jakupa Krasnićija za zločine u 42 nelegalna pritvora na KiM i u Albaniji, nad najmanje 407 pritvorenika, od kojih je 98 ubijeno. Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je advokat Goran Petronijević.

Đilas konačno priznao poraz na izborima! Hoće li biti novih izbora u Beogradu?

Live TV

Đilas konačno priznao poraz na izborima! Hoće li biti novih izbora u Beogradu?

Vođa koalicije „Srbija protiv nasilja“ Dragan Đilas konačno je smogao snage i priznao poraz na prethodnim izborima, održanim 17. decembra 2023. godine, od strane Srpske napredne stranke. Đilas je, kroz zube, nevoljno, ali ipak odlučio da prizna da su on i njegova koalicija izgubili. Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je Petar Popović, urednik „Pepo“ portala“

Potresna ispovest Milana koga je kao bebu majka ostavila u liftu! 'Nisam ljut na nju, hvala joj što me nije abortirala! (VIDEO) (VIDEO) Ni sam Bog ne zna koliko ima frakcija tajkunske opozicije! Orlić: Šerif Đilas je jahao Beogradom, a sada želi opet da sa žutom bandom ide u pljačku!!

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst