Sinoć je Aneli Ahmić progovorila o odnosu sa Asminovom majkom, starleta nije štedela reči.

Od samog početka “Elite”, Aneli Ahmić je u centru pažnje zbog ljubavnog kraha sa Asminom Durdžićem. Naime, starleta tvrdi kako je bila u braku sa milionerom i kako je on ostavio zbog Stanije Dobrojević. Priča iz dana u dan dobija drugačiji oblik, a sada je Aneli iznela i detalje o odnosu sa majkom svog bivšeg supruga.

– Steče se utusak da ti sve teže padaju pitanja o Staniji i Asminu, šta je to što ti najgore pada? – upitao je Darko.

– Sve je sveže, naravno da mi je loše da pričam o tome – kazala je Aneli.

– Mnogima to nije jasno jer si spre ulaska u ”Elitu” ostavila osobi koja je zadužena za tvoje druđtvene mreže ostavila dokaze protiv njega – dodao je Darko.

– Da, ali ja sam neko ko ima posla sa prevarantnom. On je lažov. Prevarant je, to mu je u krvi – kazala je Aneli.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Da li on pati da bude u medijima? – upitao je Darko.

– Mislim da da, jer je uhodio Marinka, mog nekadašnjeg partnera i mene, guglao nas je, tražio njegove slike i ostalo – rekla je Aneli.

– Rekla si da ti Stanija ne izglada kao moralna žena, kao i da te ne čudi što je sve to uradila. Da li si ti izgledala Asminovoj porodici kada si ušla u njihov život? – upitao je Darko.

– Na početku su me dobro prihvatili? – istakla je Aneli.

Kakav je Mustafa (Asminov otac), a kako si se slagala sa svekrvom? – upitao je Darko.

– On je dobar čovek, a njegova majka je zlo od žene. Ona je želela po ceo dan da spremam pitu. Što da je spremam, kad postoji gotova?! Asmin nije želeo da kuvam, jer je svakako hteo da ide na dijetu – kazala je Aneli.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Lepa Brena i Balašević su otpevali

sledeća vest

Originalni tekst