Asmin Durdžić se poslednjih nekoliko meseci nalazi na meti domaćih medija, nakon što je u „Elitu“ ušla njegova bivša supruga i majka njegove ćerke, Aneli Ahmić, dok je on u spoljnom svetu otpočeo romansu sa starletom Stanijom Dobrojević, kojoj će sada, kako sam navodi, izgraditi luksuznu vilu od koje zastaje dah.

Bivša rijaliti učesnica i starleta Stanija Dobrojević bi uskoro mogla postati vlasnica luksuzne nekretnine, ako je suditi po objavama Asmina Durdžića.

Foto: ATAIMAGES

 

Asmin i Stanija su od starta njihove veze imali izuzetno turbulentan odnos, te su u nekoliko navrata raskidali i mirili se, a Durdžić je rešio da povrati njenu ljubav tako što će izgraditi vilu u kojoj bi mogli da stvaraju porodicu.

Foto: Društvene mreže

 

Dokaz tome je i njegova nova objava koja je mnoge šokirala. Naime, Asmin je objavio fotografiju luksuzne vile koju će uskoro krenuti da gradi.

Foto: printscreen instagram

 

– Dizajn kuće za moju ženu Staniju. Naša deca će imati mnogo prostora za igranje. Nadam se sa će se Staniji svideti i da će uskoro početi radovi – napisao je Asmin u opisu fotografije na kojoj se vidi luksuzna višestpratnica koja je sva u staklu.

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst