Edina Šerifović, drugarica Aneli Ahmić, bila je gost zabavnog dela emisije “Info dan” kod Gorana Todorovića.

Iako javnosti dosad nije bila poznata, čini se da će Edina nakon skandaloznog gostovanja na našoj televiziji ostati odlično upamćena.

Naime, Šerifovićeva se na samom početku osvrnula na svoj odnos sa Ahmićevom, a tom se prilikom ostrvila na svoju najbolju drugaricu najstrašnijim optužbama.

Najbolja sam joj prijateljica, ali i najgori neprijatelj. Posle mene i onoga što znam moraće da pije šest “leksaurina” dnevno. Aneli Ahmić nije žrtva, ona ne voli nikoga, sem para. Bavila se prostitucijom. Ahmićeva se prodavala za 50 evra. Ušla je u “Elitu” da bi podigla tarifu. Sada će moći da naplaćuje 150 evra.

S obzirom da Aneli otkako je postala deo rijaliti programa “Elita” ne prestaje da govori i Staniji Dobrojević, pitali smo je i da li i ranije spominjala srpsku starletu:

Nikada pre nije pričala o njoj, iako je ušla u rijaliti da bi postala poznata starleta. Pre “Elite” jedino je ljubomorisala na Valeriju. To je Asminova prijateljica i nisu bili ni u kakvoj kombinaciji.

Poslednjih dana, pored Asmina, na Aneli ostrvula se i Durdžićeva porodica, a njegov otav otkrio je da je loša majka, kao i da joj higijena nije na najvišem nivou.

– Tačno je sve što je rekao Asminov otac. Ona ne brine o sebi o svojoj higijeni. Asmin sa njom nije mogao da ima seks. Sećam se da je nalazio svakakve gadosti po kući. Redovno je ostavljala iskorišćene uloške po kući – priča ona, pa dodaje:

Aneli je tipičan primer loše majke. Ona o svojoj ćerki ne brine. Jedino što Aneli Ahmić voli su pare. Rođenu majke je zvala kurvom. U “Elitu” nije ušla kako bi zaradila za dete, nego da ne bi krala, a i to je radila u Berlinu, pa je bila uhvaćena – rekla je Edina Šerifović za Informer. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ekskluzivno! Informer došao u posed snimka na kojem se vidi kako je Aneli razbila glavu Asminu Durdžiću (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst