Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš i dalje ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Aneli Ahmić je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali, umesto da joj posveti pažnju kakvu trudnice zaslužuju, on je odlučio da uživa u lepom danu bez nje.

Aneli je u jednom trenutku ušla u sobu i rasplakala se dok je pričala ono što joj leži na duši, a Milena Kačavenda je pokušavala da je smiri.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Ne želim da prolazim kroz sličan period, kao što sad prolazim, sa dvoje dece. Ako će da bude normalan može, ako ne, ‘ajde da sednemo… Ako nemam uz nekoga sigurnost, ja to ne mogu – govorila je Aneli.

Muškarci nemaju svest o tome da prolaziš kroz hormonsku promenu u organizmu – rekla je Milena.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Janjuš ima promene kao da je on trudan, naduri se zbog sitnica. To nije normalno. Ja sam pukla. Ja bih volela da pričam sa Sitom, ne mogu da izdržim tri nedelje. Ja sam jedino dobro kad je on raspoložen, on čim promeni raspoloženje to na mene utiče. Ja hoću nekoga da je pored mene pozitivan i da zaboravim na moje probleme. On može sad da kaže da sam nervozna i da mu je*em mozak i eto, ima opravdanje. Ništa mu ne radim. Jutros ga probudila da idemo na bazen, a on „služben“ sa mnom. „Službeno“ je i legao, okrenuo mi leđa – pričala je Aneli razočarano.

Jedini pravi savet ti je da gledaš sada sebe. Malo bazen, malo jedeš kvalitetno – rekla joj je Kačavenda.

Pukla sam više, pukla… – rekla je Aneli kroz suze.

Malo kasnije, Janjuš je ušao u sobu i zatekao Aneli u krevetu, pa je obavestio gde će biti.

Ja ću da treniram malo i da trčim, ako ti nešto treba tu sam – dodao je on.

Vidim na bazenu kako si trčkao – dodala je ona.

Ti vidi, pa se svađaj večeras – poručio joj je Janjuš.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Nećeš ti meni da odlučuješ šta ću da pričam – poručila je Ahmićeva.

Ma nemoj… Neću da se svađam sa tobom – dodao je on.

Otišao si da se kupaš, dok ja sedim na klupi. Ti si otišao da se kupaš sa odabranim društvom. Idi kupaj se sa Urošem, Stanislavom i Majom, baš lepo dok ti je devojka trudna – nastavila je Aneli.

Sve je ok, od mene svađu nećeš dobiti, a ja ću da odem da se kupam – rekao je Janjuš i izašao iz sobe.

Tamara Milutinović i Darko Jevtić slavili i danas! Svatovi džipovima blokirali auto-put! (FOTO)

sledeća vest

Srbija

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je!

Originalni tekst