Poznati glumac Andrija Milošević podijelio je svoje iskustvo s mršavljenjem, istaknuvši kako je u manje od godinu dana izgubio 20 kilograma.

Andrija kaže da smatra da su mnoge dijete prevara te smatra da je kombinacija zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti najbolji način za mršavljenje. Milošević savjetuje izbjegavanje šećera i masne hrane, redovne liječničke kontrole, te angažiranje nutricionista za dugoročne rezultate.

  • Završio sam s dijetama, to je samo prevara. Ne treba ići na dijetu, nego s ljudima koji će ti propisati kako se hraniti do kraja života, savjetovao je Andrija sve one koji žele smršavjeti.
  • Na moj gubitak kilograma nisu utjecale radne obveze, niti obveze oko malog djeteta. To je jednostavno samodisciplina. Obećao sam sebi: ‘Od sada pa do kraja života hranit ću se zdravo”, rekao je glumac u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Andrija Milošević otkrio je i što se nalazi na popisu dopuštenih namirnica.

  • Nisam izbacio ništa što volim, samo neke namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Za ručak jedem pečeni krompir, gljive i salatu. Cijeli život sam jeo crveno meso, a onda sam shvatio da mi to ne odgovara. Sad su osnova moje prehrane riba i povrće’, rekao je i dodao: ‘Jogurt je važan. Također, volim popiti čašu crnog vina uz ručak.’

Osim toga, Andrija voli voziti bicikl kao dio svog zdravog načina života i savjetuje redovne liječničke preglede.

  • Krvnu sliku provjerite svakih šest mjeseci, a sistematski pregled obavite jednom godišnje. Ko zna što unosimo u organizam, zrak je takav kakav je. Nažalost, ne živimo u skandinavskim zemljama i trebali bismo biti toliko oprezni što je više moguće, zaključio je, a prenosi Hello.rs.

Originalni tekst