Pesme za koje se mesecima po estradnim kuloarima šuška da će dominirati muzičkom scenom konačno su ugledale svetlost dana i predstavljene su publici.

Folk zvezda Andreana Čekić je, sudeći prema reakcijama već u prvih sat vremena od objavljivanja četiri pesme i četiri spota, nadmašila apsolutno sva očekivanja i nižu se fenomenalne reakcije.

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

Reč je o pesmama „Borba sa demonima“, „Melatonin“, „Party Party“ i „Složićes se srce“ koje prati „vizuelna perfekcija“, kako ljudi već opisuju ono što su videli.

„Kakav glas, kakvi tekstovi, kapa dole!“, „Svaka ti čast… Tako nam je svima falilo ovo što smo danas dobili od tebe“, „Volim kada neko pored pesme uloži i u spotove, dobili smo pun kvalitet“, „Toliko smo čekali i toliko se isplatilo“, „Nema joj ravne kada je glas u pitanju“, nižu se komentari.

Mnogobrojna ekipa maksimalno se potrudila da Andreana izgleda drugačije i da njenu energiju, seksepil i emociju predstave na najbolji mogući način.

– Andreana nije štedela kada je reč o novom projektu, kao što nije ni do sada, i svaki tren uloženog truda se jasno čuje i vidi. Ona je defitinitivno jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, oko toga su svi saglasni od kada se pojavila na domaćoj sceni, a novim pesmama je dokazala zašto joj je mesto u samom vrhu naše estrade – kaže naš sagovornik.

Povodom novog projekta oglasila se i pevačica, iskreno sabirajući utiske i punog srca se obratila svojoj publici.

– Nakon mnogo truda, snova i bezbrojnih noći i dana posvećenih stvaranju, prvi deo mog albuma je konačno ugledao svetlost dana! Ovo je moje srce, moja duša, izliveni u svakoj pesmi. Nadam se da će vas dotaknuti, inspirisati i da ćete pronaći deo sebe u nekom stihu. Hvala vam što ste uz mene na ovom putovanju. Ovaj album je više od muzike, to je deo mene koji delim s vama. Ono što svi čuvamo negde „Ispod kože“ je glavni deo nas, koji drugi ne vide, ali mislim da muzikom možemo dočarati mnogo toga – kaže Andreana.

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

– Posebno želim da se zahvalim svom producentu i kompozitoru Dejanu Kostiću, koji veruje u mene i koji ulaže mnogo truda i ljubavi u ceo projekat. Hvala gospodinu Draganu Brajoviću Braji na ovakvim tekstovima, gospodinu Mersedu Hadžiću na ogromnoj podršci u svakom smislu, kao i svima koji učestvuju u ovoj realizaciji. Sa posebnom emocijom se zahvaljujem Aleksandru Kerekešu Kekiju i njegovom timu na vizualizaciji i debelim živcima! (smeh) Trpeli su me stoički u Tajlandu. (smeh) Hvala mom kreatoru i prijatelju Borisu Kargotiću, Dušanu Petroviću i svima koji doprinose da se lepo osećam, da lepo izgledam i da sve funkcioniše. Za kraj želim da se zahvalim svojoj porodici, koju volim najviše na svetu, i naravno mojim momcima iz benda, koji su godinama uz mene. Dok slušate prvi deo albuma, mi već uveliko radimo na drugom delu. Jedva čekam svako druženje sa vama! – zaključila je folk zvezda.

sledeća vest

Originalni tekst