Andreana Čekić nedavno se vratila sa egzotičnog putovanja. Pjevačica je sa porodicom otišla na zasluženi odmor u Dubai.

– Gledali smo da što više odmaramo, nismo se puno “budalesali”, zato sam i crna, vidjela sam plažu ovog puta. Mediji su pisali da je momak sa fotografije moj novi dečko, ali to mi je brat. Putovanje u Dubai je bio rođendanski poklon njemu – istakla je pjevačica i navela da je imala dosta pogrešnih izbora na emotivnom planu, ali da na sve gleda kao na iskustvo i nauk za budućnost.

Andreana je otkrila i kakvog muškarca sada traži.

Foto: Instagram

– Ne tražim ih. Opuštena sam i smatram da kada bude vrijeme, da će doći ono što zaslužujem. Moraš biti emotivno ispunjen da bi bio sretan, ali to ne znači da moraš biti u vezi – rekla je.

Čekićeva je prokomentarisala i aferu “mito” u “Zvezdama Granda”, takmičenje u kojem je i ona bila jedna od kandidata

– Meni nikada niko nije tražio novac za bilo šta. Poznajem Snežanu dugo i ona mi je dosta pomogla kada sam počinjala, dala mi je dosta dobrih savjeta i ništa nije tražila za uzvrat – zaključila je.

Ona je priznala na šta najviše voli da potroši novac, te se uhvatila za dijamantsku ogrlicu koju je nosila oko vrata.

– Ovo nije pravi dijamant, kod kuće je pravi. Ja stvarno trošim mnogo. Volim da imam sve, ali volim i da se provedem. Najviše novca sam potrošila na odmore i avionske karte. Treba da shvatim da u životu ne treba da kupujem povratnu kartu – zaključila je.

Originalni tekst