Trećeplasirani finalista rijalitija “Elita”, Anđelo Ranković doživio je sinoć, 22. jula, incident ispred zgrade Pinka, prije početka emisije “Narod pita”.

Anđelu je navodno prišla nepoznata djevojka i počela da ga ljubi u usta, a da stvar bude još gora, rekla mu je kako će ga navodno čekati nakon emisije, kao i da će tu biti njen dečko.

  • Djevojka je prvo prišla Anđelu kao obožavateljka, zagrlila ga i čestitala mu na osvojenom mjestu u “Eliti”, a potom je počela da ga ljubi. Pokušala je da ga poljubi “na žvaku” pred svima. On je odgurnuo od sebe i počeo da pljuje od šoka – rekao je izvor za Republiku.

Ovo ga je razbijesnelo, pa se brzo sklonio se ulice.

Podsjetimo, Anđelo je nedavno pazario stan na Zvezdari, a Jovana Tomić Matora, njegova nekadašnja najbolja prijateljica i bivša žena njegove sadašnje djevojke, dala je komentar na tu temu, te otkrila šta bi mu “poklonila”.

  • Neka je sa srećom Svetislavu sa Zvezdare, sve najbolje mu želim, neka je živ i zdrav! Nadam se da će živjeti sa Anitom i malim, da će Aleksej imati svoju sobicu, da će biti sretni. Ja im sve najbolje želim – rekla je Matora za Pink.rs.
  • Ne znam šta bih mu poklonila, morala bih da razmislim, sada nisam nešto kreativna. Svakako, sigurno bi se našlo nešto za njega u seks šopu. On je fetišar stari, našlo bi se nešto za njega – dodala je ona.

Anđelo nije ostao imun, pa se oglasio i on.

  • Može da daje nadimke kakve god želi, mene to ne opterećuje, davanje nadimaka joj neće pomoći da izliječi svoje komplekse. Odavno sam joj rekao jednu stvar koju mora dobro da zapamti, a to je da su kompleksi neizlječivi – rekao je Ranković za pomenut medij i dodao:
  • Kada su u pitanju pokloni, tj. igračke iz seksi šopa, kojima je očigledno opsjednuta zbog njenih nedostataka, predodređeno je, tako da su njoj prijekopotrebne. Tako da ukoliko već planira da kupuje tako nešto, trebalo bi da ih zadrži za sebe, možda će na taj način uspjeti da zadrži i neku djevojku. To joj iskreno želim, kako bismo Anita i ja mogli da imamo mir.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst