Anđelka Stević Žugić je glumica koja je posljednjih mjeseci privlačila pažnju zbog svog privatnog i poslovnog života.

Iako o suprugu, sinu i kćerci ne voli preterano da priča, otkrila je koliko se njen život promijenio od kada ima dvoje djece u kući.

-Jednako je prelijepo i izazovno, ali kad se nasmiju ili pruže ruke ka vama, sve postaje čarobno. Biti mama je ipak privilegija koju jako ozbiljno shvatam – rekla je Anđelka.

Ona je otkrila da pauzu u poslu nije pravila, jer može da postigne sve, a veliku podršku ima u porodici.

– Uz podršku kod kuće, za sve se ima vremena. Radim koliko mi prija. Počela sam sa pripremama drugog dijela monodrame “Šta me opet snađe”. Uzbuđena sam zbog toga, pomalo uplašena i mnogo radosna.

Njen sin se već oprobao u glumačkom poslu, a glumica je sada otkrila kakvu ulogu on priželjkuje.

– Volim poslovne izazove, tj. izmještanje iz zone konfora. Radujem se novim zadacima, izazovima. Često kada gledamo neki film ili seriju porodično, sin mi kaže kako bi bilo dobro da odigram neku ulogu Džilijan Anderson… Eto, to možda priželjkujem – rekla je glumica, koja je priznala da se u medijima pojavljuje kada za to ima povoda.

Podsjetimo, ona je u maju prošle godine dobila kćerku Čarnu, a nekoliko mjeseci kasnije, u septembru, udala se za svog izabranika na intimnoj ceremoniji, dok su proslavu upriličili u jednom restoranu na pijaci u Zemunu.

(Express / Espreso)

Originalni tekst