Nekoliko sati nakon što su vam poželeli dobro jutro, odmah nakon jutarnjeg kolegijuma, naši voditelji vas uvode i u “Info dan”, koji je zapravo nastavak jutarnjeg programa.

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, bila je gost u emisiji “Info dan” kod voditelja Milija Čolića i otkrila je za Informer TV detalje iz svog privatnog života.

– Ove godine radim punom parom, snimam pesme i spotove. Skoro mi je jedan spot mi je skinut sa Jutjuba jer je bio provokativan, za pesmu “Mesečina”. Ja mislim da nisam preterala u tom spotu ništa, Ljuba je to sve lepo upakovao – rekla je Anđelina i dodala:

– Mislim da mi je neko od kolega prijavio spot.

Milija je zanimalo da li pevačica prati dešavanja na estradnoj sceni.

– Ovog leta se svašta dešavalo i dosta novih albuma je izašlo. Moj favorit je Tea Tairović. Njen glas, stas, sve mi se sviđa kod nje. Želim da njene pesme uvrstim u svoje nastupe – otkrila je pevačica.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Milicu Pavlović sam najmanje ispratila. Ona mi je najmanje ostala upečatljiva. Prošli album je bio bolji, a njoj svaka čast za trud. Ja znam koliko truda treba za album jer i sama provodim dane i noći u studiju.

– Jelenu Karleušu nisam ispratila uopšte. Videla sam samo spot i on je sjajan i čula sam “Karli bič”. Ne znam šta bih rekla za taj album. Ona je stvarno mag, uspela je da napravi svetsku karijeru, ali muzički nije moj ukus. Meni je pesma “Karli bič” previše. Od nje nisam to očekivala, možda zbog njenih godina, i tekstovi pesama mi paraju uši.

Anđelina je otkrila i da li će se opet prijaviti za “Pesmu za Evroviziju”.

– Ja sam odustala od “Pesme za Evroviziju”. Ne sviđa mi se taj koncept. Sigurna sam da više nikada neću ići tamo.

Pevačica je otkrila našem Miliju kakvi su bili njeni pevački počeci.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Pevala sam za manje od 50 evra. Počela sam sa 17 godina na privatnim žurkama gde su bili sve klinci.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst