Holivudska glumica Anđelina Džoli godinama unazad važi za jednu od najlepših žena na svetu. Njen intrigantan privatan život oduvek je privlačio veliku pažnju, dok je brak sa Oskarom nagrađenim glumcem Bredom Pitom decenijama tema broj jedan pisanja svetske štampe.

Džolijeva je sa bivšim suprugom snimila film “Gospodin i gospođa Smit”, tokom kog su i sevnule varnice među njima, ali i pored toga, Džolijeva je istakla da najdraža intimna scena koju je snimila u karijeri, ipak nije deo tog ostvarenja.

Reuters

Anđelina Džoli

S tim u vezi, glumica je priznala da je najviše uživala u škakljivim scenama koje je snimila sa američkim glumcem i dvostrukim dobitnikom Oskara Denzelom Vošingtonom.

Ona je sa Vošingtonom snimala film “Sakupljač kostiju“, a nedavno je izjavila da je “uživala zavodeći Denzelov lik, oslanjanjući se na svoj um, a ne na lepotu“.

Printscreen You Tube/TNT

Denzel Vošington

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da u toj sceni attain fizičkog kontakta nije ni došlo.

Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi preuzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom – kazala je Džolijeva.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst