Anđelin novi dečko misli da će se ona videti sa Zvezdanom pa joj je pripretio.

Anđela Đuričić se vratila u Beograd nakon što je provela nekoliko nedelja u Crnoj Gori i tom prilikom otkrila da li će otići kod Zvezdana Slavnića u stan po svoje stvari. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Ja idem sada u Beograd u odvojeni stan, ne idem kod Zvezdana. Moje stvari su uzete iz stana tih par dana kada smo raskinuli, dan-dva posle toga. Stvari su mi ostale tamo, ali nisu sve, kofer je iza mene (smeh), šalu na stranu, stvari su još tada uzete – rekla je ona.

Anđela je navodno u Beograd stigla u pratnji svog dečka koji joj zabranjuje da se sretne sa Zvezdanom, te nije ni čudo što su njene stvari iznete iz stana još dok je bila u Crnoj Gori.

Foto: E-Stock, printscreen

 

– Anđela je juče stigla u Beograd. Sa njom je i došao njen dečko koji neće da dozvoli da se Anđela vidi sa Zvezdanom. Slavnić na sve načine pokušava da dođe do nje, ne boji se pretnji koje dobija, samo želi da se vidi sa njom, ali Anđelin dečko neće da čuje za to i zabranio joj je da se vidi sa Slavnićem. Rekao joj je da ako se vidi sa njim, da će biti problema. On će biti u Beogradu nekoliko dana, a onda se vraća za Crnu Goru. Ubeđen je da će Anđela pokušati da se vidi sa Zvezdanom, pa će ovde ostaviti svoju ekipu koja će motriti na nju. Ona mu se kune da sa Slavnićem ne želi ništa, pa čak ni da razgovara, ali joj on ne veruje. Ako ga izda, biće velikih problema, ona to zna, pa se malo i boji šta bi moglo da se dogodi. Svaki njen korak se prati, ne znam šta će raditi, ali je u većem problemu nego kada je bila sa Zvezdanom – priča izvor.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sport

Nastavlja se rat Obradovića i Ražnatovića

Košarka

Nastavlja se rat Obradovića i Ražnatovića

Nastavlja se rat menadžera Miška Ražnatovića i košarkaškog trenera Željka Obradovića. Poslednji kamen spoticanja u njihovom odnosu je dosadašnji košarkaš Partizana Jam Madar, koji je danas potpisao za Fenerbahče.

Sve Mats Vilander: Đoković igra najbolji tenis u životu

Originalni tekst