Srpska starleta Anđela Veštica otkrila je da planira da stavi još već grudi, ali i da to ne može da uradi u Srbiji.

Anđela Veštica koja je otkrila da je od fotografija na stranici za odrasle zaradila stan od 300.000 eura, a nedavno i u jednoj emisiji šokirala Milicu Dabović kada je otkrila da se na Onlifensu kači por*ografski sadržaj, ispričala je da trenutno ima “desetke”, kao i da tu ne želi da se zaustavi.

Anđela ne smatra da bi trebalo da prekine sa operacijama i otkrila je da će na novu ići u inostranstvo.

Anđela Veštica; Društvene mreže

-Imam desetke, ali još bih povećala grudi! U Americi ima žena koje ugrađuju i po 3.000 kubika, ali naši doktori ne mogu da nabave tolike implante, pa bih morala da se operišem u inostranstvu – započinje priču Anđela Veštica i dodaje da zbog velikih grudi ponekad ima zdravstvenih problema:

-Boli me kičma kada dugo stojim ili čistim po kući. Tada obavezno legnem da se odmorim. Dešava mi se da se ukočim, ali tada odem na masažu i prođe me. Koliko god da je teško, zadovoljna sam, jer ne bih voljela da budem djevojka bez grudi.

Veštica je prvi put uvećala grudi sa 19 godina:

-Tada sam stavila 275 kubika. Ukupno sam imala četiri operacije, a posljednju, kada sam ugradila desetke, radila sam prije šest godina. Nije me mnogo boljelo, muški sam sve podnijela – priča rijaliti zvijezda, koja je na operacije grudi do sada potrošila 20.000 eura.

Anđela Veštica nekada

-Radila sam i nos, oči, usne, zadnjicu i jagodice. Sve operacije sam ukupno platila 50.000 eura. U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake. Prirodno sam imala dobru zadnjicu, ali sam malo stavila u gornji dio kako bi izgledala istrćenije. Mogla sam to i treninzima da postignem, ali me je mrzilo. Sa usnama sam imala velikih problema. Stavila sam biopolimer kada sam imala 19 godina, a usne su mi izgledale kao viršle. Imala sam nekoliko operacija kako bi mi izvadili taj materijal, ali bezuspješno. I pored razgradnje na koju sam išla, nije moguće u potpunosti izvaditi biopolimer. Osuđena sam na to da do kraja života imam velike usne – završava priču Anđela čije je srce osvojio mlađi tiktoker Nenad Sekulić, koji je postao zanimljiv javnosti po svojim video klipovima gdje se maltene skidao go pokazivajući svoje mišiće i tijelo.

(Express/Mondo)

The post ANĐELA VEŠTICA ŽELI PETNAESTICE U GRUDI: U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake appeared first on Express.

Original Article