Nakon sinoćnje emisije, Anđela Šparavalo je trčala za Bojanom i molila je da razgovaraju, jer je Pavlovićeva odlučila da više ne želi da bude sa njom u vezi.

Bojana je odlučila da stavi tačku na njihov odnos, što se Anđeli nije dopalo, ali i nije htela da prihvati činenicu da Pavlovićeva više ne želi da bude sa njom u emotivnom odnosu.

– Ostavi me na miru, hoću da jedem i da idem da spavam – rekla je Bojana Pavlović.

– Nećeš da jedeš, šta mi radiš to, šta sam ti uradila – plakala je Anđela.

– Radim sve šta si mi rekla, ustala sam i rekla sam kako želiš. Obećala sam ti da će biti kako ti kažeš. Vidiš šta mi radiš, praviš bolesnika do mene, ona ne može ovako da se ponaša prema meni, je l to okej prema meni Ša – govorila je Anđela i ronila suze.

– Završili smo, neću to da trpim – govorila je Bojana.

– Ostavljaš me ko kera, a znaš šta mi se sve dešava. Obećala sam ti i biće onako kako ti kažeš, molim te Bojana, ne ostavljaj me sada – kukala je Anđela Šparavalo.

– Najviše mrzim kada se devojke ponižavaju tako kao ti, prestani da se ponižavaš, imaj malo dostojanstva – rekla joj je Bojana.

– Jel vidiš šta mi radiš, praviš bolesnika od mene. Ne može ovako da se ponaša, nije ok prema meni. Svaki put me ponižava – jecala je Anđela.


Dunja Ilić prvi put o glasinama da joj se otac ubio zbog njenog snimka:

sledeća vest

Originalni tekst